Varför hjälper vi islamister?

Att vi har släppt in många människor med en ogynnsam inställning gentemot Sverige har med tiden blivit tydligt, inte minst genom diverse Miljöpartisters ageranden. Några av dem har kopplingar till islamister, men detta har inte uppmärksammats i den utsträckning som vore på sin plats med tanke på

Rikets säkerhet och framtid. Naiviteten i kombination med rasist- eller islamofobstämpeln har fått journalister och potentiella visselblåsare att tystna.

Vi hjälper bland andra:

De som vill införa sharia-lagar:

sharia-skylt

De som vill ta vår frihet ifrån oss – följande är filmat i London:

De som styrs av ledare som vill döda oss:

…trevliga killar det där…

Är svensk politik infiltrerad?

Ja, jag skulle vilja påstå det. Här är några av dem som har varit i blåsväder. Betänk att det här bara är några av de saker som har uppdagats – man kan ju fråga sig hur mycket som aldrig har kommit fram i rampljuset…?

Mehmet Kaplan har, med rätta, varit under luppen mer än en gång av olika anledningar. Han har bland annat varit på middag tillsammans med medlemmar ur den turkiska, ultranationalistiska organisationen Grå vargarna – en organisation som har många liv på sitt samvete. På just den middagen deltog även Turkiska riksförbundets vice ordförande, Barbaros Leylani, som tidigare hade polisanmälts för att ha hetsat mot armenier i ett tal på Sergels torg. Personer från den islamistiska organisationen Millî Görüş deltog också, och det visade sig att Kaplan hade träffat dem flera gånger tidigare. I Dagens samhälle kan man läsa mer om Mehmet Kaplans samröre med olika islamistiska rörelser. Här nedan ses han, under en demonstration på Medborgarplatsen 2014, göra Rabiatecknet, ett tecken som används av Muslimska brödraskapet, en organisation som samarbetar med Al-Qaida och är förbjuden i flera länder i Mellanöstern(!).

mehmet-kaplan-rabiatecken

Kaplan har också dragit en underlig parallell mellan jihadister med svenskt medborgarskap som åker till Syrien och mördar, och svenska frivilliga i finska vinterkriget. Det kan ju ha varit en ren tankevurpa, han kanske bara gjorde en Åsa Romson, men man kan också tolka det som att det säger en del om hur han tänker. Han har även jämfört Israels agerande mot Palestina med nazisternas behandling av judarna. För tio år sedan var det tänkt att Kaplan skulle ta över efter Gustav Fridolin, men det var nog ganska bra att det inte blev så.

Det bör nämnas att Gustav Fridolin har en kandidatexamen i Mellanösternkunskap, att han, tillsammans med aktivisten Fredrik Batzler, arresterades på gränsen till Västbanken 2003 och att han i det längsta försvarade Mehmet Kaplan under Miljöpartiets kris i våras. Gustav Fridolin är som bekant fortfarande kvar i Miljöpartiet…

Abdirizak Waberi var tidigare riksdagsledamot i Sveriges Riksdag och suppleant i försvarsutskottet. Han har, liksom Mehmet Kaplan, gjort en del “underliga” uttalanden; exempelvis att det är ok att misshandla sin fru. Det har visat sig att han, genom sitt ordförandeskap i Islamiska förbundet i Sverige, och som vice ordförande i The Federation of Islamic Organisations in Europe, vilka är Muslimska brödraskapets representant i Europa, därmed har tydliga kopplingar till just Muslimska brödraskapet – detta medan han satt i  i Riksdagen. Muslimska brödraskapet hade alltså en suppleant i det svenska försvarsutskottet…

Rashid Musa, ordförande i Sveriges Unga Muslimer, vill inte, trots att han är med i ett direktsänt TV-program, ta avstånd ifrån islamism, utan kallar frågan för “islamofobisk” i ett försök att slippa svara. Om man inte ens, trots att man vet om att man är en förebild för många unga, kan låtsas fördöma en sådan sak i TV, hur går då snacket bakom kulisserna kan man ju fråga sig.

Vi har också sett människor som Omar MustafaYasri KhanAbu Omar och Salahaden Raoof i hetluften, och så här fortsätter det…

Men, alla muslimer är ju inte islamister?

Naturligtvis är de inte det, men det här inlägget handlar inte muslimer, utan om just islamister, vilket är en helt annan sak. De allra flesta muslimer är vanliga människor som du och jag.

Förstår folk inte vad som håller på att hända? Tror många att “det bara händer i andra länder”? Lyssna på Paul Geara:

Man skall inte blanda in religion i politiken. Punkt. Det är ingen slump att vi har det välstånd som vi (än så länge) har i Sverige – det beror till väldigt stor del just på att vi inte har låtit religionen stå i vägen för våra framsteg.

islam-freedom-go-to-hell

När ser vi det första islamistiska partiet i Riksdagen?

0
Det här inlägget postades i Islamism, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 10 =