Totalhaveri i tankemaskineriet

Riksrevisionen blåste nyligen i visselpipan och talade om för oss att det saknas 50 miljarder i Regeringens budget för de kommande fyra åren, och för de allra flesta människor borde detta vara en mycket alarmerande rapport; en rapport som talar om att det är dags att hitta förnuftiga sätt att lösa detta på (man kan ju till att börja med fråga sig hur någon kan räkna så fel som 50 miljarder?).

De flesta människor i Sverige i dag har förhoppningsvis förstått, eller har i alla fall börjat att inse, att asylinvandringens lönsamhet är en myt. Det finns inga som helst belägg för att den skulle vara “lönsam på sikt” (den har i alla fall inte varit det sen 80-talet), men trots detta så finns det flera tunga, nu styrande politiker i Sverige som vill öka antalet asylsökare till den nivå som den låg på 2015, med allt vad det har inneburit i ekonomiskt kaos, personligt lidande och så vidare.

Vilka är dessa personer?

De är bland andra inrikesminister Anders Ygeman, närings- och innovationsminister Mikael Damberg och migrationsminister Morgan Johansson – vi talar alltså om människor med tunga poster inom svensk politik. Nämnda herrar, med stöd av bland andra Maria Ferm (MP), tycker alltså, fullt medvetna om den nuvarande situationen i Sverige beträffande Polis, sjukvård, omsorg och så vidare, att vi borde öppna upp gränserna igen.

Hur kan man komma fram till den slutsatsen?

  • Tror de att åtstramningen i asylpolitiken, som för den delen hade behövt vara betydligt hårdare än de närmare 30.000 människor som beräknas komma under 2016, enbart handlade om själva mottagarkapaciteten?
  • Lever de under hot?
  • Är de rent av mutade?

Vad har de för rätt att skänka bort det som våra förfäder har byggt upp genom generationer?

Varför vill de förstöra Sverige?!?

0
Det här inlägget postades i migration, Politik och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 14 =