Folkets Demonstration – Sveriges befolkning reser sig

folkets-demonstration-logo

Folkets Demonstration är en rörelse som nu har funnits i drygt ett år. Den startades av några eldsjälar som hade fått nog av att titta på medan Sveriges resurser slösades bort av ansvarslösa politiker på projekt som gynnar relativt få, men drabbar många. Rörelsen är politiskt obunden och består av människor från alla samhällsskikt. Målet är att Regeringen skall avgå och utlysa extraval eftersom den, liksom tidigare regeringar, för länge sedan har slutat att fatta de beslut som är bäst för det egna landets befolkning.

Sverige styrs i dag till stora delar av en politikeradel som agerar på ett sätt som talar för att verkligheten är helt främmande för dem. En hel del av alla underliga beslut kan säkert förklaras med att många politiker är sprungna ur ungdomsförbunden, vilket gör att de aldrig har haft “ett vanligt jobb”.

Folkets Demonstration har felaktigt anklagats för att vara rasistisk

Detta påstående är helt befängt och taget ur luften av rädda makthavare som känner sin position hotad. Mona Sahlin har exempelvis kallat rörelsen för bland annat “en samling av våldsbejakande och våldsanvändande extrema högergrupper” och “ideologiskt drivna extremister”. Nedanstående bilder är tagna vid några av demonstrationerna:

fd-publik-2

fd-publik

fd-publik-3

Ser du några “våldsanvändande extrema högergrupper” eller “ideologiskt drivna extremister”? Inte? Nej, det gör inte jag heller, och det talar tydligt om för oss hur politiker, Public Service och “etablerad” media ljuger och förvränger sanningen för att föra oss bakom ljuset.

Har du tröttnat på att knyta näven i fickan?

Nästa demonstration äger rum lördagen den 26/11, kl 13-15 på Mynttorget i Stockholm.

Välkommen!

0
Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Folkets Demonstration – Sveriges befolkning reser sig

  1. Pingback: Myten om flyktinginvandringens lönsamhet | Fahlstorm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =